NOTÍCIES B.N.A.M.

Notícies

 

ACTIVITATS I EVENTS B.N.A.M.
Obertes les inscripcions al Casal BNAM 2018
Obertes les inscripcions al Casal BNAM 2018


L'Enigma del Club Nàutic 

Et proposa un repte, resol els quatre enigmes que et proposem cada setmana. Els podràs trobar penjats pel poble d'Arenys de Mar i a les nostres xarxes socials, incloent el nostre web. Si a finals de cada mes has sabut resoldre els quatre enigmes vine al Club Nàutic a canviar les teves respostes correctes per un 2x1 en lloguer de caiac o paddle surf a la Base Nàutica.

Els enigmes de Març sortiran els dilluns 5, 12, 19 i 26. Si has pogut resoldre els quatre pots venir a buscar el teu 2x1. Tens fins a finals d'abril per a venir a buscar-lo i anar a la BNAM a gaudir-lo.

Els enigmes d'Abril sortiran els dilluns 2, 9, 16 i 23. El dilluns 30 descansarem pel pont, per a que puguis aprofitar el teu recent guanyat 2x1. Quan els hagis resolt pots venir a buscar el teu 2x1 i anar a aprofitar-lo a la BNAM fins a finals de maig.

Finalment els enigmes de Maig sortiran els dilluns 7, 14, 21 i 28. Els enigmes del mes de maig seran més difícils, és la última oportunitat per a aconseguir un 2x1. Si els pots resoldre tots tindràs fins a finals de juny per venir a buscar-lo i anar a gaudir-lo.

Els dies en que pots anar a bescanviar el teu 2x1 són qualsevol divendres, dissabte i diumenge del mes següent.

Més info a: https://www.cnarenys.com/