NOTÍCIES B.N.A.M.

Notícies

 

ACTIVITATS I EVENTS B.N.A.M.

L'Enigma del Club Nàutic 

Et proposa un repte, resol els quatre enigmes que et proposem cada setmana. Els podràs trobar penjats pel poble d'Arenys de Mar i a les nostres xarxes socials, incloent el nostre web. Si a finals de cada mes has sabut resoldre els quatre enigmes vine al Club Nàutic a canviar les teves respostes correctes per un 2x1 en lloguer de caiac o paddle surf a la Base Nàutica.

Els enigmes de Març sortiran els dilluns 5, 12, 19 i 26. Si has pogut resoldre els quatre pots venir a buscar el teu 2x1. Tens fins a finals d'abril per a venir a buscar-lo i anar a la BNAM a gaudir-lo.

Els enigmes d'Abril sortiran els dilluns 2, 9, 16 i 23. El dilluns 30 descansarem pel pont, per a que puguis aprofitar el teu recent guanyat 2x1. Quan els hagis resolt pots venir a buscar el teu 2x1 i anar a aprofitar-lo a la BNAM fins a finals de maig.

Finalment els enigmes de Maig sortiran els dilluns 7, 14, 21 i 28. Els enigmes del mes de maig seran més difícils, és la última oportunitat per a aconseguir un 2x1. Si els pots resoldre tots tindràs fins a finals de juny per venir a buscar-lo i anar a gaudir-lo.

Els dies en que pots anar a bescanviar el teu 2x1 són qualsevol divendres, dissabte i diumenge del mes següent.

Més info a: https://www.cnarenys.com/